Bare Badehotellet

Podcasten “Bare Badehotellet”

Er Podcasten hvor vi gennemgår, nørder og hylder hvert enkelt afsnit af TV2´s seersucces Badehotellet. Her vil vi minutiøs gennemgå alle sæsoner og afsnit. VI vil snakke om alt fra karakterne, maden, tøjet, skuespillerne, musikken, dramaet i i serien og efterspillet og måske også brygge en konspirations idé eller to. Alt dette er gjort i kærlighed til en af Danmarks største tv succeser i mange år .

 

med anmeldelser som.

“ Badehotellet er Delittantkomide Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det går fremad. Det er desværre ikke tilfældet. Det er nøjagtig lige så skidt, som det hele tiden har været” Ekstra Bladet

‘Badehotellet’ er dansk dramas svar på svenskernes surströmming” Politikken

 

Så har den på trods af de hårde ord, gået fra at være den “  Grimme ælling” som anmelderne elskede at hade, til langsomt at blive en smuk svane, der nu spreder sine vinger ud over den danske befolking og har taget dem med storm.

Med et gennemsnitligt seertal på 1,5 millioner til hvert afsnit, så må hovedforfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad ha  gjort et eller andet rigtigt.

Så hvis du ligesom os elsker Badehotellet, så sæt dig godt til rette, skru op for lyden og lad dig fornøje i selskab med undertegnede Anders Anderskov og min medvært Mikael Danvad Kristensen.

” er der her man kan få rødspætter”