Bare Badehotellet

[iframe style=”border:none” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/10752740/height/100/width//thumbnail/no/render-playlist/no/theme/custom/tdest_id/705942/custom-color/87A93A” height=”100″ width=”100%” scrolling=”no” allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen]

Fies lillesøster, Ane, bliver bortvist fra sin plads hos præsten, så Fie påtager sig ansvaret for hende, men Ane er ikke sådan at holde styr på. Amanda får endelig lokket Max over til hotellet, hvor Weyse er ved at blive drevet til vanvid af skuespillerparret Bette og Sophus Poulsen, der har overtaget underholdningen. Da plageånderne har tænkt sig at blive hele sommeren, må højere magter tages til hjælp. Grosserer Madsen har stadig blikket stift rettet mod grev Ditmars lukrative ejendomme i København og kæmper desperat for at finde pengene, før Ditmar når at sælge til anden side. Men så flytter Ditmars tyske kusine Mitzi ind i selskab med Ditmars mor, der har skjulte hensigter med besøget.

Check out this episode!

Anders Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *