Bare Badehotellet

 

I dette næstsidste afsnit på 2. sæson synger sommeren på sidste vers, og det er blevet sandhedens time for både gæster og ansatte på det lille hotel. Det bliver sværere og sværere for Morten at skjule for Fie, hvad han tjener de mange penge på. Fru Aurland er nødt til at beslutte, om hun skal fortælle sin mand, at det barn, hun venter sig, ikke er hans, men skuespilleren Weyses. Og Amanda og Max lægger planer for, hvordan de kan mødes efter ferien, indtil også sandheden rammer dem. Kun Fru Fjeldsø er helt afklaret. Hun er blevet svigtet af sin søn, Adam, og det er uopretteligt. Lige indtil Adam pludselig dukker op og præsenterer sin søde hustru.

Check out this episode!

Anders Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *